Spillerinfo


Din sikkerhed

Partnere og kontrollerende instanser

Det er af stor betydning for os at kunne give dig det sikreste setup på markedet. Derfor har vi omhyggeligt og nøje udvalgt vores sikkerhedsparametre, så du altid er i sikre hænder. 


 

Vi har en 5-årig dansk spilletilladelse

Spillemyndigheden - en styrelse under Skatteministeriets koncern
For at give brugeren en sikker oplevelse på Bingohallen.dk og vores partnere, er vi underlagt regler og retningslinjer udstedt af Spillemyndigheden.
Spillemyndigheden er en instans under Skat, som dagligt laver kontrol af alle udbyderne på det danske marked. Spillemyndigheden fører tilsyn med sikkerheden omkring spillene, ved udformningen og godkendelse af spilleregler, fordelingen af præmierne samt beregning af statsafgiften.

Læs mere om Spillemyndigheden 

Vi tilbyder sikkert spil via en sikker adgang

Nets
NemID håndterer adgangen til Bingohallen.dk. Dette betyder, at du som bruger altid er sikret den højest mulige sikkerhed i forhold til adgangen til din spilkonto. NemID hjælper også med at genskaffe glemt adgangskode og brugernavn.

NemID drives og vedligeholdes for IT- og Telestyrelsen af Dan ID A/S, der står bag NemID-løsningen. IT- og Telestyrelsen er en styrelse under Ministeriet for Videnskab, Teknologi og Udvikling.

Læs mere om NemID

Vi tilbyder sikre udbetalinger

NemKonto
Alle udbetalinger fra Bingohallen.dk udbetales til brugerens NemKonto for at gøre det endnu mere sikkert at spille på Bingohallen.dk.
Dette er for at sikre dig som bruger bedst muligt.

Læs mere om NemKonto

Kontrol af spil og procedurer

FORCE TECHNOLOGY
Force Technology er en akkrediteret testvirksomhed, som er godkendt af Spillemyndigheden til at teste og godkende spillevirksomheder i forhold til dansk spillelovgivning. Force godkender alle vores spil og årlig gennemgang af hele vores tekniske og juridiske setup.

Læs mere om FORCE

Sund og troværdig virksomhed

A Bisnode Company
Bisnodes AAA-rating viser, at den juridisk ansvarlige virksomhed bag driften er en pålidelig og kreditværdig virksomhed, som har den højeste kreditværdighed muligt, nemlig en AAA-rating.

Læs mere om AAA-rating

Mere end 40 års erfaring

Compu-Game & DAE
I over 40 år har Compu-Game og DAE været leverandør af automater til det danske marked. Ud over at vi er de eneste, der kan tilbyde de velkendte danske automatmodeller, så giver vores mange års erfaring dig som bruger en ekstra sikkerhed.

Læs mere her  

Sikre indbetalinger

Verified by Visa og MasterCard Secure Code
...er en sikkerhedsstandard for betaling med internationale kort på internettet. Sikkerhedsstandarden er etableret af de internationale kortselskaber, Visa og MasterCard, for at forøge sikkerheden i forbindelse med kortbetalinger på nettet. Den giver eksempelvis større sikkerhed for, at det er den rette person, der anvender betalingskortet i forbindelse med køb på internettet i en godkendt forretning. I 2017 bliver en tilsvarende løsning – Dankort Secured by Nets – introduceret for Dankortet.

Læs mere om 3D Secure

 

Gennemgang af økonomi og forretningsgange

PwC
I forbindelse med årsredegørelsen og ved en yderligere årlig gennemgang, sikrer Price Waterhouse Coopers dig som bruger, at vi overholder alle procedurer og regnskabstekniske krav, der er krævet for at have en dansk spilletilladelse.

Læs mere om PwC 

Vi tilbyder sikkert spil og dataopbevaring

Digicure Deloitte
For at sikre at vi ikke kan blive ramt af hacker angreb med tab af data til følge, foretages der løbende sikkerhedsscanninger af alle systemerne. Digicure er en af de førende til udførelse af disse scanninger i Danmark.

Læs mere om Digicure Deloitte

Loading ...