Spillerinfo


BINGO - det spiller vi om

Hvad er der på højkant?

Udover at hygge og kæmpe mod dine bingovenner, spiller vi også om forskellige beløb i vores bingospil. Alt efter hvilket spil, der er i gang, vil gevinsterne variere.

Puljestørrelsen er afhængig af hvor mange plader, der er blevet købt af de deltagende bingospillere. Oftest vil målet være at få pladen fuld og derved vinde hovedgevinsten.

 

Alt afhængig af hvilken type bingo, der kører, spilles der om gevinster i forbindelse med:

- 1 række
- 2 rækker
- 3 rækker
- 4 rækker
- Fuld plade 
- Sidegevinst

Sidegevinster

Kender du det, hvor du lige mangler et nummer - og så bliver der BINGO med fuld plade til en anden? Som regel har du også chancen for at vinde sidegevinster. Dette bliver vundet af dem, der var lige ved og næsten.

Sidegevinstpuljen afhænger af, hvor mange der skal dele gevinsten.

Jackpot-puljer

Når du spiller bingo hos os, har du chancen for at vinde Jackpotten på alle plader. Dette sker, hvis du får fuld plade inden for et vist antal udtrukne numre. Der hvor du kan købe plader, kan du se Jackpot-puljen øverst i højre side. Lige over puljen, kan du se en bingobold med et nummer i. Får du fuld plade inden dette nummer, vinder du puljen.

Fixed Jackpot

En Fixed Jackpot er et fast beløb, som ikke ændres med antallet af købte plader.
For at vinde Jackpot skal der vindes fuld plade, inden for et vist antal udtrukne numre, som står i den hvide cirkel.

Progressiv Jackpot

En Progressiv Jackpot stiger ved hver købt plade i et progressivt jackpot-spil, og kan kun vindes i bestemte bingospil.

Multi-level Jackpot

En Multi-level Jackpot består af forskellige niveauer med forskellige jackpots.
Hvert niveau har et vist antal udtrukne numre, som der skal vindes fuld plade inden, og jo lavere det krævede antal numre er, jo større er gevinsten.
Jackpotten kan kun vindes 1 gang pr. bingospil – der kan altså kun vindes 1 niveau pr. spil.

Kampagner

Vi afholder ofte sjove konkurrencer med store gevinster. Dette er somme tider i forbindelse med netværksturneringer, hvor alle har mulighed for at deltage – andre gange vil det være udelukkende for brugere af Bingohallen.dk.

Følg godt med under nyheder og på vores nyhedsbrev (Bingobrevet), hvis du vil have chancen for at få fingre i disse fantastiske præmier.

Loading ...