VENNEBANKO VENNEBANKO START SPIL
Stjerne Bingo Stjerne Bingo START SPIL
Sapphire Bingo Sapphire Bingo START SPIL

Dansk bingo online

Stjerne Bingo er ren dansk hygge og god underholdning. I Stjerne Bingo spiller du kun sammen med andre brugere her på Bingohallen.dk. Det betyder samtidig, at du har en høj chance for gevinst sammenlignet med bingospil i de internationale bingorum som Vennebanko og Sapphire, hvor der er flere spillere med i hvert spil. I Stjerne Bingo er der varme hilsner og rar kaffesnak i chatten – samt STORE lykønskninger til dem, der vinder bingospillene.

Gratis bingo

I Stjerne Bingo vil du ofte opleve specielle tilbud samt muligheden for, ved særlige begivenheder, at deltage i gratis bingospil. Ja hvornår har du sidst kunne spille med gratis i det lokale forsamlingshus? Følg med under Nyheder hvor du kan læse om de aktuelle bingotilbud som gratis bingoplader, der kan udløse kontantpræmier eller specialudvalgte ting til hus, køkken eller personlig pleje. Vi glæder os til, at du dyster med om præmierne.

Vind store internationale bingo jackpots

Nu kan du vinde nogle af de helt store internationale bingo og banko jackpots, når du spiller med i Vennebanko (90 numre) og Sapphire (75 numre). Her kan du møde bingovenner fra hele verden og blive underholdt af de søde chatværter, som byder på masser af konkurrencer. Tip: bankospil i Vennebanko byder oftest på de største jackpotbeløb.

Bingo uden NemID

I Danmark er det et krav i spillelovgivningen, at alle online bingo-brugere skal verificere sin konto med NemID. Efter fuldført NemID-verificering kan du fortsat logge ind uden NemID, når du spiller fra en mobil eller tablet. Du skal verificere din konto inden for de første 30 dage, efter du har åbnet den. Vidste du, at du kan bruge NemID App til at verificere din konto med NemID på Bingohallen.dk? Du kan hente den til både iOS og Android-enheder.

Bingo app

Spil bingo fra mobilen og du vil opleve, at det føles som en app. Oplevelsen er let, sikker og ligetil. Skal du hurtigt være på et andet sted, så gør bare det! Dine plader forsætter i spillet, selv om du slukker mobilen eller lukker vinduet - og vinder du, så står gevinsterne på din saldo, når du vender tilbage. Nemmere kan det ikke blive.

Loading ...