Dr. Jekyll and Mr. Hyde

gameProvider

Peter og Kenneth på besøg hos Betsoft på ICE 2016

Betsoft - Verdens førende spiludvikler af 3D spilleautomater

Betsoft er verdens førende spiludvikler af 3D spilleautomater. Hver gang Betsoft lancerer et nyt produkt, giver det genlyd i branchen. Betsoft har hjemme på Malta, men har udviklingsafdelinger flere steder i Europa.

Spillehallen.dk har hjulpet Betsoft ind på det danske marked, og vi har et eksklusivt samarbejde, hvilket betyder, at ingen andre spillesider i Danmark må udbyde spil fra Betsoft. Annonceringen af dette eksklusive samarbejde blev fremhævet i flere førende medier i branchen.


Vi har på den årlige spilmesse ICE (London) besøgt Betsoft's imponerende stand igennem flere år. Betsoft's unikke grafiske udtryk og banebrydende udvikling af spilleautomater har betydet, at vi har fulgt dem tæt igennem en årrække. Da chancen for at hjælpe dem ind på det danske marked opstod, for til gengæld at få eksklusivitet i Danmark, var det en "no brainer". Vi er meget glade for samarbejdet med Betsoft og stolte over eksklusivt at kunne præsentere en verdensomspændende succes til de danske kunder.”
Driftsdirektør (COO), Peter Bregnhøj


Vi håndplukker vores partnere

Teamet bag Spillehallen.dk har taget en beslutning om ikke bare at vælge de samme spilleverandører, som tilbydes af alle de andre spillesider i Danmark. Vi vælger alle vores eksterne leverandører efter en lang udvælgelsesproces og har igennem de seneste 3 år håndplukket de bedste spilleverandører på markedet fra hele verden.

Betsoft produkter på Spillehallen.dk
Produktgruppen 3D automater: Byder bl.a. på Under The Bed, Weekend in Vegas, Safari Sam, Rock Revenge, Genie's Fortune, House of Fun, More Gold Diggin', Paco and The Popping Peppers, Boomanji, Fruit Zen, Event Horizon, Dr. Jekyll & Mr. Hyde, Barbary Coast, Pinoccicho, Heist, 2 Million B.C.

Se mere på www.betsoft.com

avatar

SENESTE VINDERE

Dr. Jekyll and Mr. Hyde

sydhavn99

17 aug 2020 - 18:33

1.027,50 kr.

SAMLET GEVINSTER OVER 500 kr.

13.125,00 kr.

Loading ...